Autor Téma: Přeinstalace Wisty na XP  (Přečteno 275 krát)

Offline bmarian

• Nováček
  • *
Přeinstalace Wisty na XP
« kdy: 19 Září 2009, 09:13:39 »
Zdravím všechny. Jsem zde poprvé a vidím že jsou zde samí odborníci. Myslím, že by bylo dobré udělat rubriku pro amatéry jako jsem Já. Mám problém , ze kterého už jsem na nervy. Potřebuji přeinstalovat Wistu basic home na XP. Hledal jsem na internetu rady, ale všichni si myslí že je to jednoduché a radí takové způsoby kterým amatér jako já nerozumí a nezvládne to. Na jeden takový návod jsem doplatil, že mi teď nejde PC vůbec. Měl jsem si stáhnout bootovací program na Cd a spustit ho v mém PC a pak normálně instalovat XP. Ten program na vymazání disku je "Dban". Jenže když jsem ho spustíl, vymazal asi úplně disk tak, že mi teď PC nejde a ani na nic nereaguje. Nevím co ted s tím, nemám moc financí abych to mohl dát do opravny. Poradí mi někdo ,ale srozumitelně a česky. Angličtinu neovládám a tak mám problém s různými anstalacemi v angličtině. Děkuji předem. Běžné instalace zvládám, ale toto mě ničí psychicky. Taky jsem chtěl poradit, pokud se mi podaří ta instalace XP jak rozdělit disk. Děkuji předem za radu.

Offline David

• Administrator
  • Pohlaví: Mužské
    • Techbit.cz
Re: Přeinstalace Wisty na XP
« Odpověď #1 kdy: 11 Říjen 2009, 19:08:13 »
Myslim ze pro tebe by bylo nejlepsi dat PC odbornikum do servisu ;)